Zink en dakbedekking

Het dak van uw woning wordt door de jaren heen constant blootgesteld aan hitte, kou, neerslag en wind. Door al die weersinvloeden zijn slijtage en beschadigingen onontkoombaar. Het is dan ook van essentieel belang dat uw dak en dakgoten goed onderhouden worden. TInstallatiebedrijf Ten Hove is de dak- en zinkwerk specialist van Oldebroek en omstreken en kan u bij een breed scala aan werkzaamheden van dienst zijn.

Onderhoudswerkzaamheden

Door eens in de zoveel tijd onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren, weet u zeker dat uw dak altijd in optimale staat verkeerd. Door tijdig onderhoud kunnen lekkages voorkomen worden en wordt de levensduur van uw dak verlengd. Ook is het belangrijk om uw dakgoten tenminste één keer grondig schoon te laten maken; takken, bladeren en vuil kunnen zich namelijk al snel gaan ophopen en voor verstoppingen zorgen, waardoor het regenwater niet meer weg kan. Met alle gevolgen van dien.

Reparaties

Indien er iets aan uw dak gerepareerd moet worden, is het zaak dat u hier altijd zo snel mogelijk een specialist bij roept. De problemen kunnen namelijk omvangrijker zijn dan u wellicht denkt. Laat u vooral niet misleiden door de uiterlijke staat van uw woning – lekkages komen zowel bij oude als bij nieuwe huizen geregeld voor. Wanneer er in het geval van een lekkage niet onmiddellijk wordt ingegrepen, dan kan dit grote gevolgen hebben: uw dak kan steeds verder beschadigen, en in ernstige gevallen dient zelfs het hele dak vervangen te worden. Om nog maar niet te spreken over het risico op (water)schade binnenshuis.

Dak- en zinkwerk plaatsen of vervangen

Als ervaren dakbedekkingsbedrijf van Wezep en omstreken is Installatiebedrijf Ten Hove u graag van dienst bij het plaatsen van de gehele dakopbouw bij nieuwbouwwoningen, of het vervangen hiervan bij bestaande woningen. Of het nu gaat om bitumeuze daken of pannendaken of het plaatsen van zinken, koperen of kunststof dakgoten, wij staan graag voor u klaar.

Meer weten over dak- en zinkwerk?

Als dak- en zinkwerk specialist van Oldebroek en omgeving kan Installatiebedrijf Ten Hove u helpen met alle dakgerelateerde klussen. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden, reparaties of het plaatsen of vervangen dakbedekking en/of dakgoten, wij staan voor u klaar. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies op maat.