Elektra

Een veilige en betrouwbare elektriciteitsinstallatie is vanzelfsprekend onmisbaar, bij zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk wilt u voor werkzaamheden op dit gebied een gespecialiseerd installatiebedrijf inschakelen. En dan bent u bij Installatiebedrijf Ten Hove aan het juiste adres! Ons bedrijf is al jaren dé elektra specialist van Oldebroek en omstreken.

Werkzaamheden

Onze dienstverlening met betrekking tot elektra in Elburg en omgeving draait om zeer uiteenlopende werkzaamheden. Het plaatsen van de gehele elektriciteitsinstallatie bij nieuwbouw, het realiseren van aanpassingen bij renovaties van bestaande bouw en het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zijn voor onze elektriciens dagelijkse kost. Kiest u voor Installatiebedrijf Ten Hove, dan weet u altijd zeker dat er ervaren en gespecialiseerde vakmensen voor u aan de slag gaan. En als het om elektra gaat, dan neemt u natuurlijk geen risico door voor het eerste de beste installatiebedrijf te kiezen.

Advies op maat

U kunt bij ons terecht voor zowel voor zwakstroom- en sterkstroominstallaties als voor krachtstroominstallaties. Maar wij kunnen ook deskundig advies geven. Wij ontwerpen voor elke woning en elk bedrijf een op maat gemaakt plan waarin de benodigde installaties voorgeschreven worden. De installaties worden allemaal uitgevoerd conform de NEN-1010 Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties, zodat u zeker weet dat de veiligheid ten

Meer weten over elektra?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van elektra in Oldebroek of omstreken, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. De elektriciens van Installatiebedrijf Ten Hove zijn u graag van dienst!