Service & Onderhoud

Elk apparaat heeft zo nu en dan wat onderhoud nodig om naar behoren te blijven functioneren. Dat geldt natuurlijk ook voor uw CV-ketel, waarvan u afhankelijk bent voor uw verwarming en warmwater voorziening. Bent u op zoek naar een bedrijf in Wezep of omstreken voor onderhoud of reparatie aan uw CV-ketel, dan zit u goed bij Installatiebedrijf Ten Hove.

Onderhoud CV-ketel

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt er door een specialist gekeken naar storingen en kleine defecten, die indien nodig direct aangepakt kunnen worden. Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u verzekerd van een CV-ketel die goed en zo zuinig mogelijk functioneert. Ook voor de veiligheid, die natuurlijk gewaarborgd moet blijven, en voor de levensduur van uw CV-ketel, is tijdig onderhoud aan te raden.

Er zijn een aantal simpele handelingen die u zelf kunt uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het controleren van de waterdruk, het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren. Voor andere onderhoudswerkzaamheden is het echter raadzaam om een specialist in te schakelen. Wij adviseren al onze klanten om bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel meteen een onderhoudscontract af te sluiten.

Voordelen onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, heeft altijd een specialist achter de hand die kleine storingen en defecten aan uw CV-ketel direct kan verhelpen. Dit zorgt er voor dat uw installatie optimaal blijft functioneren, wat voor uw wooncomfort wel zo prettig is. Met een onderhoudscontract krijgt u automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt, dus u hoeft dit zelf niet in de gaten te houden. Omdat u voor een onderhoudscontract een vast laag bedrag per maand betaald, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over grote uitgaven in één keer. Daarbij bent u altijd voordeliger uit dan wanneer u achteraf een installateur met spoed op moet bellen om iets te laten repareren.

Meer weten over service en onderhoud?

Wilt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw CV-ketel, neemt u dan contact met ons op. Ook in Wezep en omstreken hebben we altijd een monteur achter de hand! Voor het melden van een storing raden we u aan om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij het probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen.