Beveiliging

De toenemende criminaliteit heeft de afgelopen jaren voor een stijgend aantal inbraken en vernielingen gezorgd, bij zowel bedrijven als particulieren. Installatiebedrijf Ten Hove is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van brand- en inbraakpreventie en bliksembeveiliging in Oldebroek en omstreken. Wij zijn u graag van dienst!

Particulieren

Wanneer u een woonverzekering of inboedelverzekering af wilt sluiten, moet u aan uw verzekeringsmaatschappij doorgeven wat voor soort woning u heeft en op welke manieren uw woning is beveiligd. Zo zal uw verzekeraar bijvoorbeeld willen weten of u een brandalarm heeft geïnstalleerd, en in hoeverre uw woning is beveiligd tegen inbraak. Deze factoren kunnen tevens van invloed zijn op de hoogte van uw maandelijkse premie. Als beveiligingsspecialist van Oldebroek en omgeving kan Installatiebedrijf Ten Hove u op dit gebied adviseren, en u helpen om uw woning beter te beveiligen.

Bedrijven

Bij bedrijven worden er nog hogere eisen gesteld aan de brand- en inbraakpreventie die in het pand aanwezig moet zijn. Doordat u als ondernemer wellicht niet de kennis in huis heeft van hetgeen noodzakelijk is voor uw zakelijke verzekeringen, is het raadzaam de hulp van een specialist in te roepen. Ook op dit gebied helpen wij u graag. Uiteraard kunnen wij ook de benodigde installaties voor u plaatsen.

Meer weten over beveiliging?

Wilt u graag meer weten over hoe u uw woning of bedrijf het beste kunt beveiligen? Neemt u dan contact met ons op. Als dé beveiligingsspecialist van Oldebroek en omstreken en informeert Installatiebedrijf Ten Hove u graag over de mogelijkheden.