Riolering

Wanneer u te maken krijgt met een verstopte riolering, dan is het belangrijk dat dit probleem zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Installatiebedrijf Ten Hove is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van rioleringen in de omgeving van Hoorn. Wij zijn u graag van dienst!

Verstopte afvoer?

Vrijwel iedereen zal op een gegeven moment wel eens te maken krijgen met een verstopte afvoer. Wanneer de verstopping zich in de leidingen bevindt, kunt u de verstopping in veel gevallen zelf verhelpen, bijvoorbeeld met behulp van een rubberen ontstopper, een chemisch ontstoppingsmiddel of een ontstoppingsveer. Maar als het knelpunt zich in de riolering bevindt, dan is het zaak dat u zo snel mogelijk een specialist inschakelt om de verstopping te lokaliseren en te verhelpen. Indien een verstopte riolering wordt verwaarloosd en de sanitaire voorzieningen dus niet kunnen worden gebruikt, levert dit niet alleen ongemak maar ook mogelijk gevaarlijke situaties op; als er tijdelijk geen doorstroom van water mogelijk is, loopt u namelijk het risico op Legionella. Hier kan men ernstig ziek van worden. Gelukkig beschikken onze ervaren loodgieters over alle kennis en middelen om uw riolering weer snel vrij te maken.

Onderhoud

Voor het behoud van de riolering en de daarbij horende installaties is zo nu en dan wat preventief onderhoud vereist. Om ervoor te zorgen dat alles optimaal blijft functioneren bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij hebben aangelegd. Door te zorgen voor tijdig onderhoud kan er tevens direct worden ingespeeld op defecten en tekenen van slijtage.

Meer weten over riolering?

Indien u meer informatie wilt over onze diensten op het gebied van rioleringswerkzaamheden in Wezep en omstreken, neemt u dan contact met ons op. Installatiebedrijf Ten Hove staat voor u klaar!