Loodgieterswerk

Of u nu een oude woning of nieuwbouwwoning heeft, iedereen zal op een gegeven moment eens een loodgieter moeten bellen. Of het nu gaat om reparaties, onderhoudswerkzaamheden of de aanleg van installaties, voor loodgieterswerk in Oldebroek en omstreken bent u bij Installatiebedrijf Ten Hove aan het juiste adres..

Reparatiewerkzaamheden

Als u te maken krijgt met een verstopte afvoer, een kapotte kraan of een lekkage, dan dient dit uiteraard zo spoedig mogelijk verholpen te worden. Installatiebedrijf Ten Hove houdt zich al jaren bezig met loodgieterswerk en staat voor zowel kleine als grote reparatiewerkzaamheden voor u klaar.

Onderhoudswerkzaamheden

Om ervoor te zorgen dat riolering, leidingen en sanitaire installaties in optimale staat blijven, is regelmatig preventief onderhoud van essentieel belang. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op de installaties die wij hebben aangelegd. Door regelmatig onderhoud kan er tevens direct worden ingespeeld op slijtage en kleine defecten, waardoor grotere problemen tijdig voorkomen kunnen worden.

Aanleg installaties

Het aanleggen of vervangen van rioleringen, water- en afvoerleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties is routinewerk voor de loodgieters van Installatiebedrijf Ten Hove. Wij kunnen deze installaties aanleggen bij nieuwbouwwoningen of verouderde installaties vervangen.

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat wanneer water te lang stilstaat, in situaties waar de sanitaire voorzieningen een tijd niet worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan scholen die dicht zijn tijdens de zomervakantie. De bacterie verspreid zich via kleine waterdruppeltjes, en kan zowel legionellagriep als de veteranenziekte veroorzaken, met mogelijk levensgevaarlijke gevolgen. Twijfelt u over de veiligheid van het watersysteem in uw woning of bedrijfspand, neem dan geen risico en laat ons een legionella onderzoek uitvoeren.

Meer weten over loodgieterswerk?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten met betrekking tot loodgieterswerk in Oldebroek of omgeving, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Ten Hove.