Sanitair

Als erkend installateur van Oldebroek en omstreken kan Installatiebedrijf Ten Hove u van dienst zijn bij alle werkzaamheden op het gebied van sanitair

Reparatiewerkzaamheden

Defecte installaties in uw sanitaire ruimtes kunnen voor veel ongemak zorgen en dienen dan ook zo snel mogelijk verholpen te worden. Of u nu last heeft van een lek in uw bad, een defecte kraan of een douchecabine die hard aan vervanging toe is, Installatiebedrijf Ten Hove staat voor zowel grote als kleine reparaties voor u klaar.

Sanitair renovaties

Installatiebedrijf Ten Hove is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden die gericht zijn op het vervangen van sanitair. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuw toilet. Het renoveren van een sanitaire ruimte vergt de nodige tijd en expertise maar is doorgaans wel voordeliger dan wanneer u er voor zou kiezen om alles compleet te vernieuwen. Er bestaan tegenwoordig vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven, zonder dat alles vervangen moet worden.

Nieuw sanitair

Gaat u verhuizen en voldoen de sanitaire ruimtes in de nieuwe woning niet aan uw wensen en behoeften? Een uitstekend moment om eindelijk de badkamer en/of het toilet van uw dromen te realiseren! Installatiebedrijf Ten Hove helpt u graag met een deskundig advies en kan uiteraard ook de plaatsing van het nieuwe sanitair voor u verzorgen.

Meer weten over sanitair?

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Of wilt u graag meer informatie over sanitaire reparaties in Oldebroek en omstreken? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Ten Hove!